sâmbătă, 12 mai 2012

15 STAFURI CARE TE VOR AJUTA SA FII ABORDATA DE BAIETI!

1.Aranjeaza-te deosebit!
Incearca sa fii diferita d ecelelalte fete.Iesi din anonimat!Opteaza pt genti XXL, ochelari de tip tocilar, esarfe colorate, pantofi cu toc.Astfel, toate celelalte fete vor parea comune.

2.Fii abordabila!
Niciun baiat nu va veni sa-ti vorbeasca daca vei fi mereu inconjurata de o armata de fete sau persoane de sex masculin, chiar daca este fratele sau varul tau, nimeni nu stie asta!Separa-te de prietenele tale atunci cand mergi la magazin sau in autobuz spre casa.Sansele de a fi abordata cresc cu 100%!

3.Daruieste-i un zambet!
Cand remarci ca un baiat te-a fixat cu privirea si iti arunca priviri dulci, nu iti intoarec capul rusinata, si zambeste-i si priveste-l in ochi!Astfel il vei invita indirect la o discutie!

4.Ai voie sa inviti un baiat in oras!
Daca esti o fire mai indrazneata si te-ai saturat de timiditatea lui, fa tu primul pas si invita-l in oras. Vremurile s-au schimbat, nu mai e considerat rusinos sa fii tu cea care ia initiativa.

5.Arata-ti umerii si gatul!
Asigura-te ca atragi atentia asupra zonei dintre gat si clavicule - cu un colier superb. Studiile arata ca aceasta zona, deseori ignorata de femei, este atragatoare pentru barbati, deoarece inspira feminitate si vulnerabilitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Ioana Avirvarei blog Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates